loader image

Fă-te comod

Descoperă
camerele noastre

Cazare în Cluj Napoca, într-un mediu intim și modern, aproape de centrul orașului.

Căutați o cazare confortabilă în Cluj Napoca?

Vă punem la dispoziție diferite tipuri de camere, în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră. Avem tot ce este nevoie pentru o ședere plăcută, inclusiv WI-FI, smart TV, seif, minibar și birou de lucru.

Camerele noastre sunt curate, confortabile și vă oferim toate facilități necesare pentru a vă face șederea cât mai plăcută și confortabilă.

Dacă sunteți fumător, aveți opțiunea de a rezerva o cameră unde fumatul este permis. Camera va avea balcon.

Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să ne anunțați și vom face tot posibilul pentru a vă satisface preferințele.

 

SMART TV

noun_wifi_4115433

WI-FI

SAFE BOX

MINI BAR

Desk

Cameră
Single

Camerele single sunt o opțiune excelentă pentru cei care călătoresc singuri, pentru călătorii de afaceri sau pentru oricine caută o cameră confortabilă și la prețuri accesibile.

Ele oferă intimitatea și confortul unei camere mai mari, fără costuri suplimentare.

Camerele noastre single au un pat confortabil, o baie cu duș de tip rain shower și toate facilitățile de care aveți nevoie pentru un sejur confortabil.

swipee

Pat single

SMART TV

WIFI

Seif

mini bar

Birou

Baie cu duș

swipee

Cameră
Dublă

Perfectă pentru cupluri, familii sau prieteni care călătoresc împreună, camera noastră dublă oferă cazare spațioasă și confortabilă.

Relaxați-vă într-un pat dublu spațios, o baie cu duș de tip rain shower și toate facilitățile de care aveți nevoie pentru un sejur confortabil.

Pat dublu

SMART TV

WIFI

Seif

mini bar

Birou

Baie cu duș

Cameră
Twin

Perfectă pentru prietenii sau colegii care călătoresc împreună, camera noastră Twin oferă două paturi confortabile, separate, o baie cu duș de tip rain shower și toate facilitățile de care aveți nevoie pentru un sejur confortabil.

swipee

Paturi separate

SMART TV

WIFI

Seif

mini bar

Birou

Baie cu duș

swipee

Suită

Suita este perfectă pentru cei care caută spațiu suplimentar și confort. Camerele noastre de tip suită oferă o zonă spațioasă pentru 4 persoane.

Suitele dispun de un pat dublu, o canapea extensibilă (în aceeași cameră), o baie cu cadă și toate facilitățile de care aveți nevoie pentru un sejur confortabil.

Pat dublu + canapea extensibilă

SMART TV

WIFI

Seif

mini bar

Birou

baie cu cadă

Apartament

Spațioase și elegante, acest tip de camere oferă tot confortul de acasă.

Apartamentele noastre au o capacitate de 4 persoane, cu un pat dublu, o canapea extensibilă (în cameră separată), o baie cu cadă și toate facilitățile de care aveți nevoie pentru un sejur confortabil.

Acestea sunt perfecte pentru cei care doresc atât intimitate cât și un spațiu mai generos, fiind potrivite atât pentru sejururi scurte, cât și prelungite.

swipee

Pat dublu + canapea extensibilă

SMART TV

WIFI

seif

mini bar

birou

baie cu cadă

Cazare modernă în mijlocul orașului Cluj Napoca

Cristal oferă cazare în Cluj Napoca, într-o locație modernă și confortabilă, aproape de centrul orașului și a altor puncte de interes. Facem tot posibilul să oferim vizitatorilor noștri o ședere și o experiență cât mai plăcută. Te așteptăm să ne vizitezi!